Duyurular

Anasayfa > Haberler > Duyurular
Eskisi Gibi Ödeme Yapabilirsiniz!
17.09.2019

Değerli İş Ortağımız, 

 

16 Eylül itibariyle, eskiden olduğu gibi, Bayi sitesine giriş yaptıktan sonra "Ödeme Seçenekleri" menüsünden "Para Yatır (Bakiye Arttır)" seçeneğinden Bayi bakiyelerine yükleme yapabilirsiniz.

 

Hesabında bakiye bulunan İş Ortaklarımız, mevcut bakiyelerini kullanabilirler. 

 

Bilgilerinize sunarız,

 

PUBG Fiyatı Hakkında
17.10.2018

Değerli İş Ortağımız,

 

17/10/2018 tarihi itibari ile Playerunknown's Battlegrounds oyunumuzun son kullanıcı satış fiyatı 87 TL olarak güncellenmiştir.

 

Dolayısıyla bu tarihten itibaren yapılacak olan PUBG Steam Key alımlarında, Nfinity Bayilerimiz için birim satış fiyatımız 73.95 TL olacaktır.

 

Bilginize sunarız.

Premium Cafe Hediyeleri!
7.09.2018

Premium Cafe Hediyeleri Güncellendi!

 

 

Artık Premium Cafe'lerden bağlanan kullanıcılar;

👉 T77 Sükunət

 
👉  AS-50 Phantom

 
👉 C.Machete PBLC2019

 
👉 C. Python Ice

 
👉 50% Sürətli Canlanma 

ürünlerine kafede oynayan oyuncular ücretsiz erişim sağlayacaklar.

İyi eğlenceler.

E-pin Fiyatları Hakkında
31.07.2018

Değerli İş Ortaklarımız,

 

Öncelikle,2010 yılından itibaren yayınlamakta olduğumuz Point Blank ve diğer oyunlarımızın gelişmesinde yardımcı olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkürlerimizi sunarız.2010 yılından beri süregelen iş hayatımızda günümüze kadar e-pin ve oyun içi fiyatlandırmada herhangi bir artış yapılmamıştır, ancak günümüzde malesef mevcut ekonomik koşullar ile 8 yıl öncesinde belirlenmiş olan fiyatlandırma ile devam etmek mümkün değildir.

 

8 Ağustos 2018 Çarşamba tarihi itibari ile genel olarak Point Blank ve Nfinity Games oyun ekonomilerinde düzenlemeler yapılacaktır.

 

Şu anda kullanılmakta olan NG tedavülden kalkacak ve yerine TG (Tamgame Gold) gelecektir.

 

Stoklarınızda bulunan epinlerin NG’den TG’ye dönüştürülmesi gerektiği için, Bayi hesabına bakiye yükleme ve e-pin alım hizmetleri,  3 Ağustos 2018 Cuma günü itibari ile, değişikliklerin tamamlanacağı gün olan 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü’ne kadar devredışı bırakılacaktır. 1 hafta süre boyunca e-pin üretilemeyeceği nedeniyle  süreç için hazırlıklı olmanızı tavsiye ediyoruz.

Ayrıca 8 Ağustos tarihinden itibaren bayilere yapılmakta olan %15 indirim oranı 12% olarak güncellenecektir.

 

Bayi hesabı bakiye yükleme opsiyonları 8 Ağustos itibari ile aşağıdaki gibi olacaktır;

 

Aynı şekilde 8 Ağustos tarihi itibari ile üretilebilecek olan TG e-pinleri ve satış fiyatları aşağıda verilmiştir.

Düzenleme ile ilgili sorularınızı , internetkafe@nfinitygames.com adresine mail atarak veya canlı destek üzerinden iletebilirsiniz.

 

İyi çalışmalar dileriz.

Nfinity Games Ailesi

 

Kredi Kartı Düzenlemesi Hakkında 2018
6.02.2018

Değerli İş Ortaklarımız,

1 Ocak 2018 tarihi itibari ile Türkiye’de yeni Online Bankacılık düzenlemesi yürürlüğe girmiştir. Bu düzenleme sonrasında Kredi Kartı veya Sanal Kart ile internet üzerinden yapılan alışverişler için kartınızı onaylattırmanız gerekmektedir.

Bu nedenle Bayi hesabınıza TG yüklemesi yaparken sorun yaşamamanız için bankanıza aşağıda belirtilmiş yöntemlerle ulaşarak kartınızı internet üzerinden alışveriş için onaylattırabilirsiniz.

 

İyi Çalışmalar Dileriz.

Tamgame Ailesi

17 Ağustos Kredi Kartı Düzenlemesi
16.08.2017

Değerli İş Ortaklarımız,

17 Ağustos 2017 tarihi itibari ile Türkiye’de yeni Online Bankacılık düzenlemesi yürürlüğe girecektir. Bu düzenleme sonrasında

Kredi Kartı veya Sanal Kart ile internet üzerinden yapılan alışverişler için kartınızı onaylattırmanız gerekmektedir.

Bu nedenle Tamgame hesabınıza TG yüklemesi yaparken sorun yaşamamanız için bankanıza aşağıda belirtilmiş yöntemlerle

ulaşarak kartınızı internet üzerinden alışveriş için onaylattırabilirsiniz.

 

-5 Hatası Alan Sistemler Hakkında
15.08.2017

Değerli İş Ortaklarımız,

 

Echo Of Soul (EOS) oyunumuza girişte "-5" hatası alan iş ortaklarımız olduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Bu hatanın nedeni ve çözümünü aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

 

EOS erişimi için gerekli ayarlar yapılırken herbir oyuncu sessionlarının tek ip adresi üzerinden gelmesi önemlidir. Bu sebepten dolayı eğer Load Balancer (Yük Dengeleme) cihazı kullanıyorsanız lütfen bağlantıların Per IP (Ip Başına) yük dengeleme yapması gerektiğini unutmayınız.

 

EOS erişimi için kullanılmakta olan portlarımız aşağıda görüldüğü gibidir:

 

  • 12123
  • 12557
  • 12567
  • 12888
  • 18888
  • 78003

 

Cihaz ayarlarınızı yaparken bu portlar için gerekli ayarları gerçekleştirmenizi rica ediyoruz.

 

Hayırlı çalışmalar dileriz.

PUBG Steam Key Hediyeleri Hakkında
9.06.2017

Değerli İş Ortaklarımız,

 

 

İki haftalık başvuru süresi sonucunda, PUBG Steam keyleri dağıtımı 19 Haziran 2017 itibari ile tamamlanmıştır.

 

Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkürü borç bilir, iyi çalışmalar dileriz.

 

Nfinity Games Ailesi

EoS Artık TAM SÜRÜM!!
25.05.2017

Online Oyunlara Yeni bir Soluk: Echo of Soul

 

Değerli iş ortaklarımız,

 

 

EOS'un artık Tam Sürüm'e geçmesi ile birlikte, tamamen Türkçe içerik ve destek ile sizlere her zaman olduğu gibi hizmet etmeye

devam edeceğiz. Ayrıca çok yakın bir zamanda büyük bir yama ile oyun keyfinize keyif katmayı planlıyoruz.

Beta süreçlerinde bizleri destekleyen ve önerilerini esirgemeyen tüm İş Ortaklarımıza teşekkür ederiz.

 

 

EOS maceralarında görüşmek üzere!

 

Tamgame Nedir?
16.05.2017

Değerli İş Ortaklarımız;

17 Mayıs 2017 tarihinden itibaren,

bütün Nfinity Games oyunları bir portal altında toplanacak ve oyunlarımıza http://tamgame.com adresinden ulaşabileceksiniz.

Ayrıca Nfinity Games Premium Kafe Sistemi ve Bayi işlemlerinin yapıldığı website adresimiz ise http://bayi.tamgame.com olarak değişecektir.

Aşağıda oyunlarımız hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Dünyaca ünlü Playerunknown’s Battlegrounds ve Point Blank’in Türkiye, Azerbeycan ve MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgelerindeki yayıncı firması Nfinity Games, uzun yıllardır beklenen yeni MMORPG oyunu Echo of Soul ile birlikte TAM Game oyun portalına dönüşüyor. Sadece global oalrak başarı yakalayan oyunları servis etmeyi misyon haline getirmiş olan Nfinity Games, TAM Game ile bilrlikte tek bir hesapla tüm oyunlarına erişim sağlatacak.

Nfinity Games’in servisini yaptığı ve TAM Game portalında bulunan oyunlar:

 

Point Blank: MMOFPS türündeki ünlü bilgisayar oyunu Point Blank sadece ücretsiz bir oyun değil. Tamamen Türkçeleştirilmiş içeriğe sahip Point Blank, aynı zamanda e-spor alanında Türkiye ve MENA bölgesinin en aktif oyunlarından. Yıl boyunca ara vermeksizin devam eden sezon turnuvaları hem ulusal hem de uluslar arası finallerle oyuncularla buluşup, yüzbinlerce lira nakit para ödülü dağıtıyor. Bu turnuvaların şimdiki ayağı ise 20 – 21 Mayıs tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek PBWC (Point Blank World Championship). Turnuvayı milli takım seviyesinde “ICE E-sports Club” temsil edecek. Turnuvaya 9 ayrı ülkeden 10 farklı takım katılım göstercek. 50.000$ nakit ödüllü bu turnuva, youtube/pbespor kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

 

Playerunknown’s Battlegrounds: Şüphesiz 2017’in en çok ses getiren ve en hızlı büyüyen STEAM oyunu. Oyunun Türkiye, Azerbaycan ve MENA gölgesindeki resmi yayıncısı Nfinity Games (TAM Game), sadece en değerli yayıncı partnerlerine verdiği “custom game” özelliğiyle e-spora ve yayıncılara olan desteğini gösteriyor. Custom Game özelliği ile etkinlikler ve turnuvalar düzenleyen TAM Game partner yayıncıları ise; Ahmet “Jahrein” Sonuç, Cantuğ “Unlost” Özsoy, Ferit “wtcNN” Karakaya, Mete “Easter GamersTV” Özbey. Cem “Mİthrain” Karakoç Necati “zeooNNN” Akçay, Tuna “Pintipanda” Akşen ve “Game and Play TV”. Türkiye’nin en büyük yayıncıları, Playerunknown’s Battlegrounds yayınlarında yüzlerce dolarlık “Skin” kodu dağıtmaya devam ediyor.

 

Echo of Soul: Yıllardır beklenen kaliteli bir MMORPG özlemine son verecek Tamamen Türkçe ve Arapça içerik, seslendirme ve servisine sahip oyun 30 Mayıs’ta oyun severlerle buluşacak. Heyecan verici grafikleri ve oyun içi özelleştirme seçeneklerinin zengin olduğu “EOS” bağımlılık yaratacak cinsten bir oyun. Özellikle sosyal medya ve topluluk kanallarında aktif ve hızlı geri bilirimlerde bulunan GM’leriyle hem Türkiye hem de MENA bölgesinde oyuncuların oldukça eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanıyor.