Duyurular

Anasayfa > Haberler > Duyurular
E-pin Fiyatları Hakkında
Etkinlik Tarihi: 31.07.2018

Değerli İş Ortaklarımız,

 

Öncelikle,2010 yılından itibaren yayınlamakta olduğumuz Point Blank ve diğer oyunlarımızın gelişmesinde yardımcı olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkürlerimizi sunarız.2010 yılından beri süregelen iş hayatımızda günümüze kadar e-pin ve oyun içi fiyatlandırmada herhangi bir artış yapılmamıştır, ancak günümüzde malesef mevcut ekonomik koşullar ile 8 yıl öncesinde belirlenmiş olan fiyatlandırma ile devam etmek mümkün değildir.

 

8 Ağustos 2018 Çarşamba tarihi itibari ile genel olarak Point Blank ve Nfinity Games oyun ekonomilerinde düzenlemeler yapılacaktır.

 

Şu anda kullanılmakta olan NG tedavülden kalkacak ve yerine TG (Tamgame Gold) gelecektir.

 

Stoklarınızda bulunan epinlerin NG’den TG’ye dönüştürülmesi gerektiği için, Bayi hesabına bakiye yükleme ve e-pin alım hizmetleri,  3 Ağustos 2018 Cuma günü itibari ile, değişikliklerin tamamlanacağı gün olan 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü’ne kadar devredışı bırakılacaktır. 1 hafta süre boyunca e-pin üretilemeyeceği nedeniyle  süreç için hazırlıklı olmanızı tavsiye ediyoruz.

Ayrıca 8 Ağustos tarihinden itibaren bayilere yapılmakta olan %15 indirim oranı 12% olarak güncellenecektir.

 

Bayi hesabı bakiye yükleme opsiyonları 8 Ağustos itibari ile aşağıdaki gibi olacaktır;

 

Aynı şekilde 8 Ağustos tarihi itibari ile üretilebilecek olan TG e-pinleri ve satış fiyatları aşağıda verilmiştir.

Düzenleme ile ilgili sorularınızı , internetkafe@nfinitygames.com adresine mail atarak veya canlı destek üzerinden iletebilirsiniz.

 

İyi çalışmalar dileriz.

Nfinity Games Ailesi

 

Geri